pabrik LED
ngeunaan us

HOT ELEKTRONIKA CO., LTD.

Hot Electronics Co., Ltd. parantos bakti kana desain tampilan LED kualitas luhur & manufaktur langkung ti 19 taun.Pinuh dilengkepan tim profésional sarta fasilitas modern pikeun rancang produk tampilan LED rupa, Hot Electronics nyieun produk nu geus kapanggih aplikasi lega di bandara, stasiun, palabuhan, gimnasium, bank, sakola, gereja, jsb produk LED kami anu lega sumebar di sakuliah 100 nagara. sakuliah dunya, ngawengku Asia, Wétan Tengah, Amerika, Eropa jeung Afrika.

baca deui ngeunaan urang

produk urang

produk tampilan LED kami anu loba dipaké dina paméran, komunikasi, acara olahraga, météorologi, urusan militer, iklan, média, televisi, jsb The jualan bulanan indoor leutik-pitch LED mintonkeun sarta outdoor LED mintonkeun iklan ngahontal 5.000 méter pasagi.

Jelajah Solusi Tampilan Kami

heng

Warta

Tetep diropéa sareng Hot Electronics ngeunaan téknologi tampilan panganyarna, produk sareng tren industri.

  • 1 Bangsa
  • 2 Cahaya Raja
  • 3 Macroblok
  • 4 CHIPÉ
  • 6 RGBLINK
  • 7 VDWALL
  • 8 Meanwell